Добре дошли на страницата на Климатичар
Ар Груп Про ЕООД (R Group Pro Ltd.)

    Стартирахме своята дейност в областта на отоплението, вентилацията  и климатизацията през 11.2013год. През 2014г. Фирма  Ар Груп Про ЕООД (R Group Pro Ltd.) патентова логото “КЛИМАТИЧАР”, с което ще се представя в бъдеще.

    В град Русе разполагаме с магазин–шоуруум с мултимедийна презентация за консултации и продажба на климатична техника, намиращ се на ул. "Борисова" №49". Също така и със сервиз за монтаж, ремонт и профилактика на климатична техника, който се намира в сградата на магазин "Технополис" в ЖК "Дружба 2".

      Ар Груп Про ЕООД е официален вносител и сервизна поддръжка на климатична техника с марка  INVENTOR. Продажбата на съоръженията е както на едро, така и на дребно. Климатичнатата техника INVENTOR  е с 5 години пълна гаранция. Като официален сервиз, ние уважаваме валидността на гаранцията, независимо от броя на извършените годишни профилактики. Битовите климатични системи на марката INVENTOR са конструирани изцяло според актуалните директиви на ЕС и покриват изискванията за сезонна енергийна ефективност. Ар Груп Про предлага също и климатична техника  на световните  лидери в климатизацията: CARRIER, TOSHIBA, DAIKIN, MITSUBISHI и други. Стремейки се да задоволим в максимална степен потребностите на нашите клиенти, ние стигнахме до решението  да предлагаме само утвърдени модели от официалните и легитимни представители за Европа и България. Това беше  продиктувано от климата,  в който трябва да работят климатичните съоръжения. Предварителният подбор на изделия доведе при нас клиенти с ясни критерии и утвърдени изисквания за качеството на климатичната техника. Благодарение на този подбор, оставяме след себе си не само благодарни клиенти, но и партньори рекламиращи нашите стоки и услуги.

Кои сме ние

   Ние сме сравнително нова фирма, но в екипа ни влизат утвърдени специалисти в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.

   Климатичар Ви предлага пълна гама от съоръжения както за дома, така и цялостни решения за търговска и промишлена климатизация.

   Осигуряваме Ви консултации, доставка, профилактика и сервиз на готови изделия и съоръжения, производство на въздуховоди и съоръжения за промишлеността.

 

Предлагаме ви всички продукти на изплащане чрез нашите партньори от TBI и UNICREDIT

Марки

BTU

Отзиви
  • "...Референцията ни цели да представи "АрГрупПро" ЕООД, като надежден партньор за техническо обслужване, текущ ремонт и профилактика на климатични системи."
    - , Глоуб Индъстрис
  • "...За времето на съвместната ни работа "Ар Груп Про" ЕООД демонстрира професионализъм, като се отзовава и извършва необходимите дейности с високо качество и в най-кратки срокове."
    - , DM

Toshiba Mirai

НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Прочети още
свържете се с нашите консултанти по телефона или през формата за контакти
Следвайте ни и станете наш фен на
Файлове за изтегляне
Ар Груп ПРО ЕООД
  • гр.Русе, ул.Борисова №49 работно време понеделник - петък 9,00-18,00 ч събота и неделя почивни дни
  • Email: shopruse@argrouppro.com
телефон :